Show menu

Novice in dogodki - 2019

Bled, 12. 9. 2019

Slovenijo je v začetku septembra obiskal odbor direktorjev svetovne konzularne zveze FICAC

Na Bledu je v nedeljo, 1. septembra 2019, potekalo srečanje članov Slovenskega konzularnega zbora s člani odbora direktorjev svetovne konzularne zveze FICAC, ki pod svojim okriljem združuje združenja častnih konzulov po vsem svetu. Mednarodno delegacijo iz dvanajstih držav je vodil Predsednik FICAC, Aykut Eken, v ožjem vodstvu pa sta ga spremljala podpredsednik Costas Lefaritis in Generalni sekretar Nikolaos Margaropolus.
Preberi več
Bled, 23. 8. 2019

Svetovna konzularna federacija FICAC bo septembra gostovala na 14. Blejskem strateškem forumu

Predstavniki svetovne konzularne federacije FICAC, ki združuje konzularne zbore, organizacije in združenja po vsem svetu, bodo v začetku septembra obiskali biser Slovenije, kjer se bodo sestali s predsednikom društva Slovenski konzularni zbor (v nadaljevanju: SKZ), Janezom Škrabcem, ter preostalimi člani društva SKZ.
Preberi več
Ljubljana, 9. 7. 2019

Konzulat Republike Finske vabi

Konzulat Republike Finske v Slovenije vas vabi na Predstavitev Finske v Hiši EU, v četrtek, 11. julija ob 10. uri
Preberi več
Idrija, 21. 5. 2019

Svečano srečanje članov Slovenskega konzularnega zbora (SKZ)

V sredo, 15. maja 2019, je v Idriji potekalo svečano srečanje članov Slovenskega konzularnega zbora (v nadaljevanj: SKZ) z ministrom za zunanje zadeve, dr. Mirom Cerarjem.
Preberi več
Ljubljana, 21. 3. 2019

Odprtje Konzulata Republike Moldavije v Ljubljani

V četrtek, 21. marca 2019 je v prostorih podjetja RIKO potekalo odprtje konzulata Republike Moldavije, ki ga vodi častna konzulka Tanja Rupnik.
Preberi več
Velenje, 20. 3. 2019

Odprtje Konzulata Kneževine Monako

Svečana priložnost ob odprtju konzulata Kneževine Monako, ki ga vodi častni konzul Franjo Bobinac se je odvila 20. marca v vili Bianci v Velenju.
Preberi več
Interenergo, Ljubljana, 10. 1. 2019

Srečanje članov slovenskega konzularnega zbora z ministrom Počivalškom

V četrtek, 10. januarja 2019, so se člani Slovenskega konzularnega zbora v prostorih podjetja Interenergo v Ljubljani sestali z ministrom za gospodarski razvoj in tehnologijo, Zdravkom Počivalškom.
Preberi več